Podejmuję wyzwanie, może uda…

Podejmuję wyzwanie, może uda się rozkręcić tag o kiszonkach i fermentacji.
Na pierwszy rzut idzie najnowszy przepis z mojego bloga, jak uda się rozkręcić tag to pojawi się też tutaj inny content.

KISZONY SELER NACIOWY

Przez swój wyrazisty i gorzki smak, surowy seler naciowy bywa bardzo niedocenianym warzywem. Argumentów za przewartościowaniem podejścia do selera jest wiele: dostępność przez cały rok, niska cena i wiele rewelacyjnych właściwości (w tej materii nie jestem ekspertem więc dla przykucia uwagi napiszę tylko, że to uznany afrodyzjak).

link do całego przepisu
FB
IG

Nigdy nie kisiłeś? Śmiało komentuj, oznaczaj mnie w pytaniach – chętnie pomogę.

wołam tagi #gotowanie #gotowanietomojapasja #dieta #gotujzwykopem #weganizm #wegetarianizm

#fermentujzwykopem